ZZP’ers hebben moeite met administratie
Veel kleine zelfstandigen (ZZP’ers)/ freelancers hebben moeite met hun administratie en besteden dit uit aan een boekhouder of accountant. Dit brengt voor de ZZP’er vaak (te) hoge kosten met zich mee. Vaak drukken de kosten van een boekhouder bij een zzp-er (te) hoog op het inkomen. Daardoor kiezen ze er voor om zelf hun boekhouding uit te voeren, daarmee bespaart men veel kosten en krijgt men toch inzicht in hun bedrijf.

 

Wij vinden dat u als zzp-er of freelancer/ eenmanszaak het al druk genoeg heeft om ook nog eens uw eigen administratiekantoor te zijn. Wij willen dat de zzp-er doet wat hij het liefst doet en dat is ondernemen! Wanneer hij graag de administratie doet had hij waarschijnlijk, net als ons, een administratiekantoor geopend.

 

Met onze formule kan hij ondernemen en een goede administratie hebben. Daarom hebben wij voor de zzp-er een totaal oplossing ontwikkeld tegen een scherpste prijs:

 

b&d administratie partners heeft voor ZZP-ers/Freelancers speciaal 4 abonnementen ontwikkeld waarbij u nauwelijks boekhoudkundige handeling hoeft te doen ZONDER dat u daar veel geld voor kwijt bent. Meer weten over de abonnementen klik hier. Nu tijdelijk met 10% korting

 

Wij verzorgen uw complete administratie nu tijdelijk vanaf € 37,50 per maand inclusief alle aangiften, boekhoudsoftware en onbeperkt advies.

 

Voor elk abonnement geldt:

Aangifte omzetbelasting;

Aangifte inkomstenbelasting;

binnen het abonnement geen bijkomende kosten;

boekhoudsoftware

opmaak jaarrekening;

onbeperkt advies;

geen opzegtermijn.

 

De werkwijze van b&d administratie partners is heel simpel:

 

Kiest u voor het uitgebreide of intensieve abonnement dan hoeft u zelf uw administratie niet uit te zoeken;

alle bonnen, facturen, afschriften etc. scant u in en mailt die naar ons toe of u stuurt de bescheiden naar ons op;

wij zoeken uw administratie uit en verwerken uw boekhouding;

vast bedrag per jaar zonder bijkomende kosten;

u kiest zelf welk abonnement u wilt;

Wilt u toch een deel zelf doen dat kan ook bij deze abonnementsvormen.

U krijgt hiervoor tot € 100,– reductie op de abonnementsprijs. Meer weten over de abonnementen klik hier.

 

Voorwaarde:

 

U voldoet aan de onderstaande formulering van de Kamer van Koophandel van een zzp’er.

Zzp’ers en freelancers verlenen zelfstandig diensten aan verschillende opdrachtgevers. Bijvoorbeeld als fotograaf, loodgieter, IT-specialist of in de thuiszorg. De termen zzp’er en freelancer verschillen eigenlijk niet van elkaar. Beide termen geven aan dat u in opdracht diensten verleent.

 

Mocht u na het bezoek aan onze website aanvullende vragen hebben of bent u geinteresseerd geraakt in de abonnementen die b&d administratie partners voor zzp-ers en freelancers heeft ontwikkeld, wij staan u graag te woord Bel 078-8880233 of stuur een e-mail (klik hier) en maak gelijk een afspraak.

 

Staat altijd voor u klaar en streeft naar een optimale samenwerking!

//