De Boekhouder in de regio Dordrecht-Rotterdam

 

Administratiekantoor b&d administratie partners is een ambitieuze, nog jonge onderneming, gevestigd aan het van Goghplantsoen 15 te Alblasserdam en wordt geleid door Arjen van Muyden.

 

Wij hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van boekhouding, administratieve dienstverlening en belastingaangiftes. Administratiekantoor b&d administratie partners staat voor duidelijkheid, nakomen van afspraken en een open en eerlijke wijze van samenwerken, waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat.

 

 

Even kort kennismaken

Om te beginnen zal ik mij even voorstellen, ik ben Arjen van Muyden, de eigenaar van administratiekantoor b&d administratie partners te alblasserdam. Al ruim 15 jaar heb ik ervaring in administreren, boekhouding,  jaarrekeningen, kortom alles wat te maken heeft met cijfermatig inzicht krijgen in de situatie van een onderneming. Begonnen in 1999 als mederwerker Financiele Sturing en via diverse opleidingen,cursussen en promoties uitgegroeid tot Business Controller binnen de Rabobank Groep. In deze functies heb ik veel ervaring opgedaan met uiteenlopende administratieve en fiscale werkzaamheden. In 2010 is het idee ontstaan om een eigen administratiekantoor te starten.

 

Bedrijfsfilosofie

b&d administratie partners is gestart in oktober 2010 en is voor u de flexibele partner op het gebied van financieel administratieve, boekhouding van eenmanszaken (zzp-ers , freelancers, DGA van stamrecht BV`s of ander beheer BV`s)

Wij zorgen ervoor dat uw administratie voldoet aan alle eisen die door de belastingdienst zijn opgelegd en proberen voor iedere cliënt het maximale eruit te halen. De kracht en het voordeel van administratiekantoor b&d administratie partners is dat er veel ervaring en expertise is verkregen vanuit opleiding, bedrijfsleven en de financiële dienstverlening, zodat wij onze diensten tegen zeer aantrekkelijke en concurrerende tarieven kunnen aanbieden. Daarnaast begeleiden we de startende ondernemer, omdat een goed administratiekantoor juist in deze fase van onschatbare waarde is. Maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor bijvoorbeeld belastingadvies en belastingaangiftes.

 

Werkgebied

Wij werken veelal samen met zzp bedrijven, freelancers en kleine eenmanszaken en DGA`s van BV`s zonder Personeel (stamrecht BV`s, Personal Holdings en overige beheer BV`s).

Wij helpen u met uw administratie en aangiftes ongeacht de branche waarin u werkzaam bent.

 

Het werkgebied van
Administratiekantoor b&d administratie partners strekt zich uit over heel Nederland. Dit is mogelijk doordat b&d administratie partners door het aanbieden van online-boekhouden haar diensten ook eenvoudig buiten een bepaalde regio kan aanbieden. Door het aanbieden van onze online werkwijze is afstand bijna niet meer belangrijk.

Wel is er binnen ons klantenbestand een concentratie te vinden rond Dordrecht, Rotterdam, Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht, Ridderkerk, Zwijndrecht

 

Voor aanvullende informatie of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via het contactformulier of bel naar 078-8880233 om direct in contact te komen met een van onze medewerkers.

Wilt u langskomen, belt u dan eerst voor een afspraak.