Home | ZZP/freelancer | boekhouding DGA zonder personeel

 

 

Boekhouding BV (DGA) zonder personeel

 

Heeft u een BV en bent u als DGA enig personeelslid?

 

Laat dan uw boekhouding en de salarisberekening verzorgen door b&d administratie partners.

Wij verzorgen uw complete boekhouding al

vanaf € 1.325,– (excl. BTW) per jaar.

 

b&d werkt met een vaste jaarprijs*.Tijdens een inventarisatiegesprek wordt door b&d administratie partners een inschatting gemaakt van de administratie werkzaamheden. de DGA-pakketten voor DGA’s zijn gebaseerd op 1 of 2 verkoop-/ inkoopfacturen per week, een netjes aangeleverde kas- en bank (facturen op volgorde achter de afschriften) en apart aangeleverde nog te betalen facturen (crediteuren).


Hierdoor weet de DGA vooraf hoeveel geld u kwijt bent aan de standaard werkzaamheden voor uw boekhouding:

 

b&d administratie partners biedt u een volledige financiële dienstverlening aan met onder andere boekhouding, belastingopgave en belastingadvies. Hierbij richt b&d administratie partners zich speciaal op de boekhouding van de DGA.

 

Als DGA zonder personeel moet u net als een ZZP-er met eenmanszaak van alle markten thuis zijn en u bent dan ook een ware duizendpoot.

 

b&d administratie partners biedt uitkomst. b&d administratie partners geeft belastingadvies afgestemd op de DGA. Ook voor begeleiding en hulp bij de jaarrekening van de DGA bent u bij b&d administratie partners aan het juiste adres.

 

Heeft u als zelfstandig ondernemer (DGA) een jaarrekening nodig en heeft u nog geen administratiekantoor? Wij verzorgen uw boekhouding al vanaf € 1.325,– per jaar! Bel 078-8880233 of vul het contactformulier in.

 

Wij werken vanuit een kleine organisatie waar korte lijnen zijn en waar u als ondernemer geen nummer bent maar als persoon wordt gerespecteerd. Als u uw documenten doorstuurt in de vorm van scan, fax of mail zijn binnen 5 werkdagen uw zaken geboekt en kunt overal ter wereld waar u ook bent door ons een bericht te sturen beschikken over de financiële positie van uw bedrijf.

De DGA zonder personeel

Directeuren/eigenaren van een kleine BV hoeven in enkele gevallen geen loonaangifte meer te doen. Dit kan alleen met een gebruikelijk loon tot € 5.000.

DGA’s met een hoger loon mogen in januari alvast aangifte doen voor het hele jaar (dus 12 aangiften) maar ze moeten wel maandelijks betalen. Het is alleen toegestaan als er geen ander personeel in de BV is.

Heeft u als zelfstandig ondernemer (DGA) een jaarrekening nodig en heeft u nog geen administratiekantoor? Wij verzorgen uw boekhouding vanaf € 1.325,– per jaar! Bel 078-8880233 of vul het contactformulier in.

 

*LET OP: Extra administratie werkzaamheden zoals bijvoorbeeld sorteren van facturen (aanleveren in een schoenendoos), het opstellen van een tussentijdse rapportage voor de bank, het aanvragen van een financiering of de aankoop van een eigen woning, opstellen van bijvoorbeeld een businessplan, investeringsbegroting, financieringsbegroting en exploitatiebegroting worden tegen 62,75 euro excl. 21 % BTW in rekening gebracht.