Fiscale diensten


Betaal niet teveel 

 

U moet als ondernemer/ particulier op tijd aan al uw fiscale verplichtingen voldoen. Maar natuurlijk wilt u niet meer betalen dan nodig is.

 

Verstand van belastingzaken 

 

Of het nu gaat om omzetbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting of loonbelasting; al deze regelingen hebben voor ons geen geheimen. U kunt rustig al uw blauwe enveloppen naar ons doorsturen,

wij zorgen voor de rest.

 

 

 

 

 

 

 

Wij kunnen het volgende voor u betekenen:

•aanvragen/ wijzigingen van toeslagen 

•het indienen van aangiften inkomstenbelasting voor 

  particulieren

•het indienen van aangiften inkomstenbelasting voor 

  ondernemers

•het indienen van aangiften vennootschapsbelasting

•het indienen van bezwaarschriften

•het voeren van diverse correspondentie 

 

Voor een uitgebreide prijslijst klikt u als particulier hier bent u ondernemer klik dan hier.

 

Wilt u niet meer betalen dan nodig is, als particulier en/of onderneming? Bel 078-8880233 of stuur een e-mail (klik hier) en maak gelijk een afspraak, we staan u graag te woord.

 

 

Staat altijd voor u klaar en streeft naar een optimale samenwerking!

//

Untitled Document

 

Belastingaangifte doen

 

Is belastingaangifte doen een puzzel voor u? Wij lossen hem graag op. 

Bij de meesten van u ligt de gevreesde blauwe envelop weer in de brievenbus. De belastingaangifte moet weer gedaan worden. Een tijdrovende en vervelende klus waarbij menigeen last heeft van het welbekende uitstel gedrag. Voor velen is het doen van de jaarlijkse belastingaangifte ieder jaar weer een groot struikelblok. Doe ik het wel goed, heb ik aan alle aftrekposten gedacht? Bovendien altijd weer die tijdsdruk.


Wie zorg er voor dat u uw aangifte op tijd doet? Bovendien zorgen wij bij het doen van de aangifte dat u zoveel mogelijk bespaard. Zo weet u zeker dat u zichzelf niets te kort doet en alles op tijd wordt geregeld. Maar natuurlijk ook niet meer betaald dan nodig is.

 

Wanneer u niet in staat bent om alle gegevens aan te leveren voor 1 april, dan kunnen wij voor u uitstel van uw aangifte aanvragen. Het aanvragen van uitstel moet echter wel vóór 1 april gebeuren.

Geen zorgen of twijfel meer maar de zekerheid van juiste en volledige hulp bij belastingaangifte.

Ook na het verzorgen van uw belastingaangifte staan wij voor u klaar en verzorgen desgewenst de communicatie met de belastingdienst.

 

Na het doen van uw belastingaangifte ontvangt u van ons een kopie van uw belastingaangifte. Wanneer u akkoord bent, verzenden wij uw belastingaangifte elektronisch naar de belastingdienst. DigiD is niet noodzakelijk dit kan nu met de ontvangen machtigingscode. Heeft u geen machtigingscode ontvangen? Wij hebben toegang via een rechtstreekse online verbinding met de belastingdienst. Hierdoor hebben wij dan geen DigiD gebruikersnaam en wachtwoord van u nodig. Door de online verbinding voorkomen wij vertraging, waardoor uw aangifte altijd tijdig wordt verstuurd. b&d administratie partners controleert enige tijd hierna of uw aangifte inkomstenbelasting daadwerkelijk bij de Belastingdienst is aangekomen.

 

 

b&d administratie partners helpt u graag bij het doen van uw belastingaangifte. Wij bieden professionele belastinghulp tegen een scherpe tarieven

Nog nooit belastingaangifte gedaan?

U kunt tot 5 jaar terug nog belastingaangifte doen. In 2011 kunt u dus nog belastingaangifte doen voor de jaren: 2006 t/m 2009. De belastingaangifte dient dan wel tot een minimale belastingterugaaf te leiden.
Voor 2009 is dit een een bedrag van  14,00. Voor 2005 t/m 2008 was dit 13,00.
Uw belastingaangifte voor het belastingjaar 2006 dient uiterlijk 31|12|2011 bij de Belastingdienst binnen te zijn.

 

Overweegt u een belastingadviseur in te schakelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Woont u in de regio Drechtsteden? Dan komen wij graag bij u langs voor een geheel vrijblijvend en oriënterend gesprek. U kunt er ook voor kiezen uw belastingaangifte volledig digitaal op afstand door ons te laten doen.


Profiteer van onze kennis en schakel b&d administratie partners vandaag nog in!