Home | Boekhouder-zzp-Instapweken

 

b&d administratie partners Instapweken


Wilt u uw boekhouding professioneel laten verzorgen, gebruik maken van alle aftrekposten en toch geld besparen? Dat kan. Vergelijk de prijs, kwaliteit en de service van uw huidige boekhouder/accountant met die van b&d administratie partners en vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

 

Krijgt u maandelijks onverwachte en hoge rekeningen van uw huidige boekhouder en wilt u daar vanaf? b&d administratie partners biedt elke ZZP’er/ freelancer de kans om in de periode 

1 april 2013 tot 30 april 2013 over te stappen van zijn/haar accountant/boekhouder naar b&d administratie partners. U ontvangt in de genoemde periode nl. een welkomskorting van 10% op het 1e boekjaar dat u aan ons uitbesteed.

 

b&d administratie partners heeft als grootste doel om ú zo goed mogelijk van dienst te zijn. Veel van onze klanten geven aan dat ze het prettig vinden dat wij zo betrokken zijn met hun onderneming. Dit doen wij ook nog eens tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Wij hebben geen dure auto`s, beeldschone secretaresses en (mega) groot kantoorpand maar daar betaalt u dan ook niet voor.

 

Wij werken niet met een uurtarief maar met vooraf bepaalde abonnementstarieven. U bent vrij in uw keuze welk abonnement u wilt;Zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

 

Neem contact op

Neem contact op met b&d administratie partners voor meer informatie. Wij helpen u graag verder. Bel 078-8880233 of Vul het formulier hieronder in en b&d administratie partners neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Welk getal is hoger: 7 of 1? (Vragen we om misbruik te voorkomen.)