Boekhouding voor een startende ondernemer,

ZZP-er , freelancer of eenmanszaak

 

Een nieuwe onderneming starten?

 

Voor een startende ondernemer, ZZP-er, freelancer of eenmanszaak, verandert er veel ten opzichte van een situatie in loondienstverband. Hierin kunnen de meeste starters hulp en advies gebruiken. Bij b&d administratie partners, gevestigd in Alblasserdam, vinden we dit één van de leukste uitdagingen.

 

b&d administratie partners is voor u de definitieve oplossing voor het financieel, fiscaal en administratieve gedeelte van uw bedrijf. Wij kennen alle toepasbare aftrekposten, wij halen voor u het optimale resultaat uit uw onderneming, laat ons u en uw onderneming begeleiden zodat u hiervan profiteert in de toekomst. Een goede start is ook hier veruit het belangrijkst! Bij b&d administratie partners, vinden wij dit één van de leukste uitdagingen.

 

Een goede ondernemer gaat meteen na de start enthousiast aan de slag om geld te verdienen. De administratie wordt daarbij echter vaak flink verwaarloosd. Daardoor ontbreekt het zicht op de inkomsten en uitgaven en bestaat het gevaar dat de privé-uitgaven te groot zijn. Dit kan het voortbestaan van uw bedrijf in gevaar brengen. Daarom werken wij met vaste prijzen, u kunt ons gerust bellen en vragen om een advies, zonder dat u gelijk een rekening krijgt. Begeleiding is in het begin het belangrijkste. Hoe om te gaan met de ontvangen omzet, en wat moet ik reserveren voor de belastingdienst? Op deze vragen kan de adviseur van b&d administratie partners u een duidelijk en helder antwoord geven.

 

Als na de start van een onderneming de omzet op gang begint te komen, raken veel ondernemers in een optimistische stemming. Het verdiende geld wordt enthousiast uitgegeven of terug geïnvesteerd in het bedrijf. Als de eerste belastingaanslagen in de bus vallen – en die kunnen een hele tijd op zich laten wachten – komt de kater.

 

Vaak gaat het om aanslagen over lange perioden en dus om grote bedragen. Zo groot soms dat een ondernemer de aanslag niet kan betalen en moet sluiten. Om u hiervoor te behoeden zorgt b&d administratie partners ervoor dat u tijdig op de hoogte bent over de te verwachten belasting aanslagen, dit doormiddel van juiste begeleiding vooraf.

 

Waar bijna alle kantoren u achteraf de gewerkte uren in rekening brengen, en u dus maar moet afwachten hoe hoog die is, heeft b&d administratie partners de geschikte formule voor de starter die wil weten hoeveel hij kwijt is per jaar.

 

Wij spreken met u een vast bedrag af waar alles, maar dan ook echt alles in zit. De teller gaat bij ons dus niet lopen indien u vragen heeft. Wij bieden u het Startersabonnement voor een eenmanszaak of MKB onderneming tegen een zeer scherp tarief vanaf € 440,–* (excl. BTW) voor het 1e boekjaar.

 

 

Het Starterspakket bied u ondersteuning bij :

*prijs van het abonnement is afhankelijk vanaf het instapmoment gedurende het 1e boekjaar en varrieert per kwartaal.

 • Maken van bedrijfsplan 
 • Correspondentie belastingdienst 
 • Verwerken van de administratie 
 • Indienen aangiftes omzetbelasting 
 • Volledige begeleiding op fiscaal gebied 
 • Volledige begeleiding op administratief gebied 
 • Indienen inkomstenbelasting ondernemer 
 • Indienen inkomstenbelasting partner 
 • Opstellen beknopte jaarrekening 
 • Onbeperkt fiscaal en bedrijfseconomisch advies betreffende opgestarte onderneming. 
 •  

Bent u een startende ondernemer? Vraag dan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek bij ons aan: bel met 078-8880233 of vul het contactformulier in.