Home | belastingaangifte doen

 

 

Belastingaangifte doen

 

Is belastingaangifte doen een puzzel voor u? Wij lossen hem graag op. 
 

Bij de meesten van u ligt de gevreesde blauwe envelop weer in de brievenbus. De belastingaangifte moet weer gedaan worden. Een tijdrovende en vervelende klus waarbij menigeen last heeft van het welbekende uitstel gedrag. Voor velen is het doen van de jaarlijkse belastingaangifte ieder jaar weer een groot struikelblok. Doe ik het wel goed, heb ik aan alle aftrekposten gedacht? Bovendien altijd weer die tijdsdruk.

 

Wij zorgen er voor dat u uw aangifte op tijd doet. Bovendien zorgen wij bij het doen van de belastingaangifte dat u zoveel mogelijk bespaard. Zo weet u zeker dat u zichzelf niets te kort doet en alles op tijd wordt geregeld. Maar natuurlijk ook niet meer betaald

dan nodig is.

 

Wanneer u niet in staat bent om alle gegevens aan te leveren voor 1 april, dan kunnen wij voor u uitstel van uw aangifte aanvragen. Het aanvragen van uitstel moet echter wel vóór 1 april gebeuren.

 

Geen zorgen of twijfel meer maar de zekerheid van juiste en volledige hulp bij belastingaangifteBel 078-8880233 of neem digitaal contact op met b&d administratie partners.

 

Ook na het verzorgen van uw belastingaangifte staan wij voor u klaar en verzorgen desgewenst de communicatie met de belastingdienst.

 

Na het doen van uw belastingaangifte ontvangt u van ons een kopie van uw belastingaangifte. Wanneer u akkoord bent, verzenden wij uw belastingaangifte elektronisch naar de belastingdienst. DigiD is niet noodzakelijk dit kan nu met de ontvangen machtigingscode. Heeft u geen machtigingscode ontvangen? Wij hebben toegang via een rechtstreekse online verbinding met de belastingdienst. Hierdoor hebben wij dan geen DigiD gebruikersnaam en wachtwoord van u nodig. Door de online verbinding voorkomen wij vertraging, waardoor uw aangifte altijd tijdig wordt verstuurd. b&d administratie partners controleert enige tijd hierna of uw aangifte inkomstenbelasting daadwerkelijk bij de Belastingdienst is aangekomen.

 

b&d administratie partners helpt u graag bij het doen van uw belastingaangifte. Wij bieden professionele belastinghulp tegen scherpe tarieven

 

Nog nooit belastingaangifte gedaan?

U kunt tot 5 jaar terug nog belastingaangifte doen. In 2024 kunt u dus nog belastingaangifte doen voor de jaren: 2019 t/m 2023. De belastingaangifte dient dan wel tot een minimale belastingterugaaf te leiden. 

Dit is een een bedrag van  16,00 per belastingaangifte.
Uw belastingaangifte voor het belastingjaar 2019 dient uiterlijk 31|12|2024 bij de Belastingdienst binnen te zijn.

 

Overweegt u een belastingadviseur in te schakelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Woont u in de regio Drechtsteden? Dan komen wij graag bij u langs voor een geheel vrijblijvend en oriënterend gesprek. U kunt er ook voor kiezen uw belastingaangifte volledig digitaal op afstand door ons te laten doen.


Profiteer van onze kennis en schakel b&d administratie partners vandaag nog in! Wij doen uw belastingaangifte! 

Bel 078-8880233 of neem digitaal contact op met b&d administratie partners.