Home | belastingaangifte doen | tarieven particulieren | hulp belastingaangifte

 

Hulp bij invullen belastingaangifte 

 

Jaarlijks krijgt u van de belastingdienst het verzoek de aangifte inkomstenbelasting voor 1 mei in te dienen.

 

Door de vele wijzigingen in de belastingregels in de laatste jaren is het voor velen een doolhof.

 
Uw belastingsituatie is veranderd. Maar wat zijn de regels. Wat kan en wat kan niet. Een op de twee Nederlanders doet dit niet zelf en schakelt hulp in. b&d administratie partners is een professionele organisatie die hulp biedt bij het invullen van de belastingaangifte. Dit biedt als voordeel dat de belastingwetten bij ons bekend zijn. De mogelijkheden en de beperkingen worden voor u persoonlijk uitgezocht.
 

Geen verzoek tot aangifte ontvangen, belastingaangifte doen kan toch nuttig zijn. Sterker nog, in veel gevallen kan hulp bij het invullen van de belastingaangifte u geld opleveren. 

 

In welke gevallen kan belastingaangifte doen voordelig zijn? 

  • U bent ouder en voedt een of meerdere kinderen op in uw eentje. U heeft recht op (aanvullende) alleenstaande ouderkorting.
  • Ouders van een kind jonger dan 12 jaar kunnen (afhankelijk van het inkomen) in aanmerking komen voor combinatiekorting.
  • Als u slechts een gedeelte van het jaar gewerkt heeft.
  • U heeft een eigenwoningschuld.
  • Een of meerdere van de volgende onderwerpen op u van toepassing zijn: Giften, levensonderhoud kinderen jonger dan 30 jaar, lijfrentes, reizen met openbaar vervoer, zorgkosten, heffingskortingen, hypotheek (eigen woning) rente.
     

Hulp nodig bij het invullen van de belastingaangifte? Bel 078-8880233 vul ons contactformulier in.


Dit is onze werkwijze:

U neemt telefonisch contact (tel 078-8880233) met ons op of via onze website. Vervolgens wordt u benaderd door ons.

 

Wij verzamelen uw gegevens en verwerken die in de aangifte. Dit kan gebeuren bij u thuis, bij u op kantoor, of een andere locatie. In geval van een locatiebezoek berekenen wij € 0,45 per km (incl. BTW) voorrijkosten.

Natuurlijk kunt u uw gegevens ook via email, of per post naar ons versturen. Daarnaast is er uiteraard de mogelijkheid om bij ons op kantoor een afspraak te maken.

Tijdens het bezoek wordt uw belastingaangifte over 2023 door ons ingevuld met behulp van professionele aangiftesoftware.

De uitkomst van uw belastingteruggave wordt met u gecommuniceerd en na ontvangst van uw akkoord elektronisch verzonden naar de belastingdienst.


Doordat wij gebruik maken van proffessionele aangifte software is het overdragen van uw DigiD niet noodzakelijk.

Wij hebben toegang via een rechtstreekse online beveiligde verbinding met de belastingdienst. Hierdoor hebben wij dan geen DigiD gebruikersnaam en wachtwoord van u nodig. Door de online verbinding voorkomen wij vertraging, waardoor uw aangifte altijd tijdig wordt verstuurd.

 

b&d administratie partners controleert enige tijd hierna of uw aangifte inkomstenbelasting daadwerkelijk bij de Belastingdienst is aangekomen.

 

b&d administratie partners helpt u graag bij het invullen van uw belastingaangifte of uw belastingteruggave te berekenen. Wij bieden professionele belastinghulp tegen scherpe tarieven

 

Overweegt u om een belastingadviseur in te schakelen? U bent bij ons aan het juiste adres.
Profiteer van onze kennis en schakel b&d administratie partners vandaag nog in!